Sådan finder du billige kontorartikler

Sådan finder du billige kontorartikler

Hvis du skal finde kontorartikler, støder du muligvis på mange forskellige muligheder i din søgen. Det skyldes også, at der i dag er et enormt stort udvalg, og derfor kan det hurtigt opleves som forvirrende at finde frem til de helt rette løsninger.

Herunder kan du finde bud på, hvordan du finder kontorartikler billigst, og hvad du selv kan gøre for at sikre dig den billigste pris. Det er altid rart at spare, og det er bestemt også muligt, når du skal købe ind til dit kontor.

Søg på nettet

Søg altid åbent på nettet og find frem til en masse forskellige webshops. Det er kun ved at danne dig et overblik, at du kan finde ud af, hvad prisniveauet nogenlunde ligger på. Det hjælper altid at konkretisere din søgning, så du leder efter specifikke produkter og indskrænker din søgning på denne måde.

Et af de steder, du kan starte din søgning, er hos Tonerland. Her finder du alt til kontoret, både kontorartikler, tilbehør og meget andet. Læs mere fx om printerpatroner og lasertonere, som oftest er en dyr post, men som kan nedsættes markant ved at handle online.

Sammenlign priser

Når du har søgt på nettet og funder frem til alle de mulige webshops, hvor du kunne overveje at købe, skal du nu foretage en prissammenligning. Hvor er det dyrest, og hvor er det billigst? Det dyreste sted er oftest også her, hvor priserne generelt er høje, og derfor kan du typisk sortere disse webshops fra.

Husk også altid at hold øje med fragtprisen. Den kan være meget forskelligt, og skifte meget, alt afhængig af webshop. Gratis fragt er naturligvis altid den bedste løsning, og det gør ganske enkelt noget, at man ikke behøver at skulle tænke en ekstra fragtpris oveni det fulde beløb. Irriterende nok bliver fragtprisen mange gange også først lagt til ved de sidste trin i købsprocessen. En irriterende overraskelse.

Undersøg om der er mulighed for prismatch

Hvis du har en favorit-webshop, hvor du oplever, at det ikke er den billigste pris, du formår at indhente, kan du undersøge muligheden for prismatch. Med prismatch har du mulighed for at kontakte en webshops, hvis du har fundet en produkt et andet sted til en billigere pris. I de fleste tilfælde er en webshop interesserede i at sælge – også ved at matche en pris hos en anden webshop.

Hvis det kan betyde, at de får dig som kunde og skaber et salg, så er det oftest det, der blot skal til. Hvis der ikke står noget om prismatch på deres hjemmeside, bør du altid skrive til dem og forhøre dig alligevel. Mange er åbne for denne mulighed.

Køb altid online

Dette er en regel der stort set altid gør sig gældende. At handle online er ganske enkelt den billigste løsning, fremfor at købe fra en fysisk butik. Ja, og så kan du endda ordne købet hjemmefra i pyjamasbukser.

Dette skyldes typisk, at en webshop har færre udgifter forbundet med at drive en forretning sammenlignet med en fysisk butik. Tænk bare på, at fysiske butikker oftest alene har en meget høj udgift til husleje, fordi de ligger på en attraktiv adresse på fx en gågade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *