Bedste lån på markedet 

Bedste lån på markedet 

Bedste lån på markedet 

Er du på eftersøgning efter en hel ny bil eller ønsker man at få byttet den gamle ud med en mere økonomisk, men har ikke likviderne til det? Så kan et billån være en stærk valg for dig. Når man skal have et billån er der som regel to valgmuligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i bilen. Differensen på de 2 er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at långiveren har delvist ejerskab i faretøjet. Det vil altså sige, at hvis en som låneren ej følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og videresælge den for derved at kunne indfri bilånnet man har taget. Det kan være en smart løsning, når en ved at du kan indfrie dine betalingsbetingelser over løbetiden, da det her tit kan være lukrativt for låneren at påtage dette billån. Da renten over låneperioden oftest er mere lukrativt. 

Essentielle elementer at holde for øje, hvis man påbegynder et billån 

De 2 afgørende faktorer man bør se på, når du skal påbegynde et bådlån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i DKK man låner af giveren for at kunne købe båden. Løbetiden er den tid, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er faktisk den mængde likvider du bør bruge til købet af båden. Så det er noget man selv kan ændre på alt efter af hvilken motorcykel du slutter med at købe. afdragsperioden kan ligeledes justeres alt efter hvor mange penge du har råd til at afbetale bådlånet på månedligbasis. billånet kan altså blive dyrere ved at man har en længere afdragsperiode.  

Hvor skal en starte dit billån? 

Når en skal afgøre hvor man skal tage sit MC lån er det klogt at kigge på den enkelte rente på det billån I vil have. Fx, når man står og bør have en ny billån er det klogt at vide om man har råd til at påbegynde det MC lån. En klog måde at holde overblik er at tage en samtale med sin bank for at høre hvordan ens økonomi ser ud og hvad du har råd til. Her kan du selvfølgelig ændre det en my alt efter om du finder sin ønske bil og så kan man stige det en my. Det er selvfølgelig at vælge noget, som du kan afbetale i det lange løb. Når man skal træffe hvordan ens bådlån skal være er det lækkert at forstå hvor mange likvider du har i sit månedlige budget til at afbetale på det pågældende MC lån.  

Ny eller gammel båd 

Det er essentielt at man tænker over den normale værdi nedsættelse som motorcyklen får over perioden. Og om du kan komme ud af et for stort bådlån, for når bilen har fået så stor en værdiforringelse, så man ej kan figøre sig af MC lånet ved at sælge den. Står du og betaler for ingenting og det er naturligvis det du helst vil undgå. Derfor er det vigtigt, at du ved at det er denne båd man ønsker at have over en lang tid. Ved en ny båden får de den mest omfattende værdinedsættelse, hvis båden kører fra sælgeren. Derfra falder den ikke så kraftigt i vurdering. Hvis du ser på en gammel båd, som er anvendet eller lignende er det afgørende at du for kontrolleret standen af bilen.  

Så hvis man træffer at afbetale MC lånet over 10 år, men man sælger motorcykel efter 5 år, så afbetaler man muligvis på en båd man ej mere har, det ej er klogt.  

Hvis man fx skal få en motorcykel og derfor har behov for et MC lån, så er der nogle regler for at du kan påbegynde et billån.  Du bør være fyldt 21 år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 kr  

Som låntager er der 2 løsninger i henhold til om det bør være med eller uden udbetaling, altså, at man betaler en andel af det fulde beløb fra start af. Adskillige banker kræver i dag, at du lægger ti-20 % af det fulde beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være utrolig efterænktsomt at skaffe tilbud fra adskillige differentierede lånudbydere forinden man starter et valg om hvor man bør starte dit bådlån henne, da der som tit er en variation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *