Få flotte tænder hos en klinisk tandtekniker

Få flotte tænder hos en klinisk tandtekniker

Har du et skævt smil? Misfarvede tænder? Gør de dit liv besværligt? Så er det på tide at få hjælp af en klinisk tandteknikker hos Brædstrup Tandteknik. De kan tilbyder det nyeste inden for tandteknologi, herunder laserblegning og porcelænsfacader, så dine tænder kan få et flot udseende igen.

Hvad betyder tænderne for vores personlighed?

De kan sige meget om din stil og smag. Hvis du ønsker at se godt ud, er det vigtigt, at vi passer på vores tænder og regelmæssigt besøger Brædstrup Tandteknik til kontrol. På den måde undgår vi større problemer som karies eller endda at miste sine tænder i værst tilfælde.

I de seneste år har der , der er sket mange fremskridt på tandlægeområdet, og nu kan vi få hjælp, hvis vi f.eks. ikke kan lide vores skæve tænder, eller misfarvede emalje. Man kan alt med sine tænder i dag, hvilket indebærer både gode og dårlige ting. Men det vigtigste er, at man er glad og tilfreds med sine tænder, så man kan begynde at smile igen.

Disse behandlingsformer kan Brædstrup tandteknik hjælpe med

Der er mange forskellige behandlingsformer, som du kan få hjælp til. Hos Brædstrup tandteknik kan de hjælpe med alt lige fra proteser, tandudtrækning, bideskinner og meget mere.

Proteser

Proteseranvendes til at erstatte manglende tænder. Når du har mistet en eller flere tænder, kan det være svært for dine ansigts- og mundmuskler, hvis de ikke længere fungerer korrekt. Det kan være enkelte tænder, det kan også være flere tænder ved siden af hinanden.

Tandudtrækning

Tandudtrækning er ofte nødvendig, når tanden er blevet alvorligt beskadiget af caries, revner i emaljen eller brud i tandværket. Det kan også være nødvendigt, fordi der er for mange tænder i kæben, eller fordi en tand er meget forfalsket

Bidskinner

Hvis du knirker med dine tænder om natten, kan det føre til såkaldte okklusionsproblemer. Det betyder, at over- og underkæben ikke mødes jævnt, når de lukker sig sammen, og der kan være spændinger i den ene af dem. Bidskinnen kan være med til at forebygge slibning og kan være en løsning, hvis du har problemer med tilhæftning.

Har du tandlægeskræk

Tandlægeskræker ret almindeligt, og derfor anbefaler vi, at du hjælper dine børn med at vænne sig til tanken om at gå til tandlæge tidligt. Hvis de ser, hvor vigtigt det er for deres sundhed fra en tidlig alder, vil der ikke være nogen problemer i fremtiden.

Hvis du som voksen har tandlægeskræk, så er det også vigtigt, at tage til tandlægen alligevel. Mange tandlæger og tandtekniker har fuld forståelse for, at man kan have tandlægeskræk, og hvis du fortæller dem det inden dit dit møde, så vil de gøre alt, hvad der står i deres magt, for at give dig en rolig og behagelig oplevelse, så din skræk kan mindskes. Der vil blive sat ekstra tid af til dig, og hvis det er helt galt, kan tandlægen også komme hjem til dig.

Det vigtige er i bund og grund, at du har en god mundhygiejne. En god mundhygiejne er, hvor du børster tænder minimum 2 gange dagligt, og bruger tandtråd. Det er vigtige faktorer for at undgå karies og plak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *