Sjove ideer til firmafesten

Sjove ideer til firmafesten

Uanset om du arbejder i en tandlægeklinik, i en boghandel eller som brandmand, så skal i, i firmaet selvfølgelig holde en årlig firmafest. Mange firmaer vælger at holde den årlige firmafest som en sommerfest. Er det dig der står for underholdningen til firmafesten i år, kan du i artiklen her få inspiration til nogle gode underholdningsideer. Flere af ideerne er særligt velegnede til en sommerfest, hvor i har mulighed for også at være udenfor. Lad os dykke ned i ideerne.

 

Konkurrer med havespil

Det er altid sjovt at konkurrere med sine kollegaer – særligt hvis det samtidig er i et sjovt spil. Er det en sommerfest i holder i firmaet, bør i overvej at konkurrere i nogle sjove havespil. Det er både sjove underholdning, samtidig med, at i får rørt jer lidt. Nogle havespil som er særligt velegnede til firmafesten er kongespil, stigegolf og kanjam. De 3 havespil, samt mange flere, kan du finde på https://www.spiltilhaven.dk/, hvor du også kan læse mere om dem, skulle du ikke kende dem i forvejen. Du finder samtidig også en masse andre fede spil til haven, skulle du ikke være interesseret i de 3 forslag. Besøg siden og se de mange spændende valgmuligheder.

 

Hyr en tryllekunstner

Tryllekunstnere er rigtig god underholdning, og særligt oplagt som underholdning til både en firmajulefrokost og en sommerfest. Holder i det om sommeren i et telt, kan i nemt få stillet en lille scene op i den ene ende af teltet, som tryllekunstneren kan stå og underholde jer på.

 

Live musik

Live musik er altid fed underholdning til firmafester. Det gælder uanset om det er en firmajulefrokost eller til en sommerfest. Særligt hvis det er en fest hvor der er lagt op til fest om aftenen, egner live musik sig særligt godt. I kan have det til at spille rolige behagelige numre under spisningen, og så ellers sætte lidt mere gang i den senere på aftenen, hvor der skal nogle drinks indenbords.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *