Hvorfor få lavet sine tænder i udlandet

Hvorfor få lavet sine tænder i udlandet

Hvis du ønsker, at spare mange penge på, at få lavet dine tænder, så kan du spare op til 80% ved at få lavet dine tænder i eksempelvis polen. Når du vælger, at tage til udlandet for at få lavet tænderne, så er det godt at have en dansker med på råd under hele rejsen. Når man får lavet tænder i udlandet, så kan man nemt blive overrasket over, hvor moderne og fint udstyr der er til at lave undersøgelserne og selve tandbehandlingen med. Det er normalt for en tandlæge i udlandet, at have panoramaoptagelser af hele kæbepartiet. Det den slags røntgenbilleder giver det bedste udgangspunkt til at lave en ordentlig tandbehandling.

Dansk tandlæge i Polen

Jesper Rainer har i flere årtier hentet danskere til polen for, at få lavet deres tænder, det var været en fin forretning for begge parter. Jesper er nu medejer af selve tandklinikken og det gør den til Dansk. Med de mange års erfaring, så har de helt styr på, hvad der skal til for at lave den mest optimale behandling af dine tænder – læs mere om tandlæge polen her.

At få lavet sine tænder i polen er en glimrende ide, for de er simpelthen så dygtige, og har mange års erfaring og det fineste udstyr parat. De er meget nøjsomme, og bruger kun plastik til fyldninger og gerne fuldkeramiske kroner. Forvent at komme hjem til Danmark igen uden sølv i munden og med nye flotte kroner. 

Priserne

Som nævnt kan man spare helt op til 80% procent på sin behandling og vi regner mulige tilskud med. Der er samme mulighed for at få tilskud som der er hjemme i Danmark, det vil sige at sygesikringen, sygesikring danmark, eller særlige tandforsikringer også giver tilskud til din tandlægeregning. 

Når der laves en behandlingsplan så vil du kunne gennemskue, hvor meget du kan få i tilskud hjemme i Danmark. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *