Design selv markedsføring

Design selv markedsføring

Vil I brande for jeres virksomhed på en anderledes og personlig måde – vil tøj med logo være ideel. Her kan du både benytte dine kunder eller medarbejdere som virksomhedens reklamesøjle. Profilbeklædning kan bruges i adskillige sammenhænge, og I kan selv være en del af designprocessen – for at sikre I får det I netop ønsker.

I har mange muligheder for, hvordan jeres tøj med logo skal se ud. I kan bestemme alt fra om det skal være en blå eller en gul t-shirt, hvilket materiale det skal være og ikke mindst kernen af jeres profil tøj netop jeres logo. Måske er dette ikke nok til at beskrive hvem I er – I kan derfor tilføje et motto eller jeres budskab for at udtrykke lige præcis det i ønsker. Der er mange muligheder I kan tage til overvejelse. Derfor vil det være en god ide at kigge på, hvad I vil udtrykke som virksomhed. Tøj med logo er en ideel til jer der ønsker at brande jeres virksomhed til finere arrangementer eller på daglig basis.

Skab et fællesskab

Logo tøj kan have en positiv bivirkning på alle former for fællesskab. Dette kan både være på en arbejdsplads eller skole, hvor alle går med ens formet tøj, kan det give følelsen af sammenhold. Måske er i et gymnasie, hvor alle 1.gere har deres første skoledag, kan det være ideelt at alle har den samme t-shirt på. Dette kan give et udtryk af at alle er ens, og der ikke forskel på hvor man kommer fra og det vil være med til et godt fællesskab og få flere elever til at snakke sammen. Dette vil også være en god måde at give jeres elever et godt minde fra deres start på gymnasiet – og det vil helt sikkert være noget eleverne vil beholde. Hermed kan eleverne også være skolens reklamesøjle. Unge bruger sociale media til hverdagen, og de vil med sikkerhed ligge et post op på deres Instagram eller Facebook, om hvad de laver på introdagene på deres gymnasie. Viser dine elever de aktiviteter de laver, andre sjove og spændende ting – kan det tiltrække en nysgerrighed hos andre elever, der står og skal overveje hvilket gymnasie de skal gå på, når det er deres tur.

Udover dette kan profil tøj også have en positiv bivirkning på fællesskabet på arbejdspladsen. Ønsker i som virksomhed at give følelsen af et godt fællesskab samt sammenhold, kan det være en god ide at have logo tøj til jeres medarbejdere for at vise de er fælles om de ting der sker på kontoret og de er et team. Måske skal I bruge noget til et arrangement kan det syne, at jeres medarbejdere holder sammen ved at have ens formet tøj på.

Ønsker I som virksomhed eller institution at udtrykke et godt fællesskab for jeres medarbejder, elever eller kunder – er tøj med logo perfekt. Det kan ofte være svært at vide hvad der passer ind til jer. Derfor kan du finde en masse inspiration samt ideer hos www.topsupplies.dk, om hvilke reklameartikler der vil gavne jeres virksomhed.

4 thoughts on “Design selv markedsføring

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *