Find rav på stranden med disse tips

Find rav på stranden med disse tips

Hvem vil ikke gerne finde rav, næste gang de går en tur på stranden? Rav er fascinerende fund, og hvis man finder rav, er det et tegn på, at man har været yderst heldig. Det er nemlig langt fra let at finde rav, og det kræver både et skarpt øje og en viden. Begge dele, samt flere tips, kan du læse meget mere om i denne artikel. Der er nemlig måder, hvorpå du kan øge dine chancer markant for at finde rav.

Find ud af hjemmefra hvordan rav kan se ud

Det er selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan rav ser ud. Hvis du derfor ikke helt har styr på dette, så kan du sikkert sige dig selv, at det bliver lidt af en umulig opgave. Du kan bare forestille dig at skulle gå rundt og lede efter noget, du ikke ved hvordan ser ud. Det giver ikke ret meget mening. Du kan derfor med fordel søge på billeder på nettet, for at se visuelt for dig, hvordan rav kan se ud. Der er nemlig ikke et enkelt svar. Rav kan have mange farvenuancer, størrelser, former og andet. Noget rav kan skjule sig godt i saltaflejringer eller lignende. Andre stykker kan være derforme, så de kan være svære at skelne fra sten.

Anvend udstyr i form af en ravlygte, briller og kese

Her kommer et af de smarteste råd. Du kan rent faktisk anvende udstyr i hjælpen på jagten efter rav. Hvis du allerede nu er vildt nysgerrig, så klik her for at finde mange flere oplysninger om disse. Kort fortalt, kan du få en ravlygte samt briller, hvor lyset fra lygten vil lyse rav op på en speciel måde, så du kan få øje på det gennem brillerne. En ravkese er en slags si, så du her har mulighed for at si blandt tingene på strandkanten, og måske på denne måde finde frem til rav.

Gå flere sammen

Et kan være en god idé at gå flere sammen i jagten på rav. Flere øjne er det samme som at forøge chancerne for at finde rav. Måske nogle øjne misser noget, som andre ser. Her kan det selvfølgelig ende med, at andre finder rav og ikke dig selv, og der må du gøre op med dig selv, om det er det samme, som hvis du selv fandt rav.

Gå langsomt frem

Det er en god idé at gå langsomt frem på stranden. Du skal scanne strandbunden omhyggeligt, og derfor kan du let misse rav, hvis du går alt for hurtigt fremad.

Hav tålmodighed

Det sidste råd hænger derfor godt sammen med ovenstående. Du skal nemlig have tålmodighed, når du leder efter rav. Du skal kigge meget, og det er meget tid, man hurtigt kommer til at bruge, når først jagten efter rav er gået ind. Det kan for nogle være nærmest terapeutisk, og det kan faktisk også have en dejlig og beroligende effekt, når man nyder havets lyde og bølgerne der risler op mellem stenene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *