Sådan sikrer du sin terrasse lang levetid

Sådan sikrer du sin terrasse lang levetid

Det er snart ved at være tid til, at man kan sidde længe på terrassen og nyde solen. Faktisk er der nok allerede mange, der har haft glæde af årets første solstråler. Hvis du har en terrasse, går du sikkert også op i, at den holder sig flot i mange år fremover. Det er bare lækrere, hvis man kan sidde på en terrasse, der er flot. I denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvordan du forlænger din terrasses levetid.

Brug træbeskyttelse til din terrasse

De fleste terrasser er lavet ud af træ, så det er din sikkert også. Når man har genstande i træ – og særligt når man har udendørs genstande i træ – så kræver det noget vedligeholdelsesarbejde. Det behøves heldigvis ikke at være særlig besværligt, man skal bare vide, hvilket produkt man skal bruge og være klar til at ligge lidt arbejde i det. Til gengæld får man en smuk terrasse, som holder langt bedre. Den bedste træbeskyttelses af bruge til sin terrasse er det, der hedder sioo.

Hvad er sioo?

Men hvad er dette sioo så? Det kan være, du aldrig har stødt på det, men hvis du har en terrasse, så er det virkelig et produkt, der er værd at kende. Sioo er træbeskyttelse, der blandt andet er fremstillet af naturlig kiesel. Produktet kommer oprindeligt fra Sverige, men det er let at købe i Danmark. Det er en vandbaseret træbeskyttelse, som byder på en patenteret sammensætning af kisel-kalium. Produktet trænger hurtigt ind i træet og skaber en naturlig forbindelse, der beskytter træet.

Hvor man kan bruge sioo?

Men hvor kan man så med fordel bruge dette produkt? Et af de fantastiske egenskaber ved dette produkt er faktisk, at du kan bruge det rigtig mange steder. Træbeskyttelsen kan både bruges på Fyr, Sibrisk lærk, hårdt træ, Teak, Kernetrl, Cedertræ og trykimpregneret træ. Derudover kan sioo både anvendes på nye og ældre træoverflader – så det er altså et utrolig alsindigt produkt, du virkelig kan få gavn af.

Hvad er fordelene ved sioo?

Hvad kan man så forvente at få ud af produktet, når først man har brugt det? Når man anvender sioo træbeskyttelse, så kan man for det første forvente, at ens terrasses levetid bliver forlænget med 20-25 år! Derudover giver det træet en smuk overflade, der har et lidt sølvgrå skær – og det efter træet blødt og køligt. Når man bruger træbeskyttelse på sin terrasse, så gør man det også nemmere for sig selv at gøre sin terrasse ren. Du får en vandafvisende overflade, der sikrer, at vand ikke trænger ind i træet og ødelægger det. Det giver også UV-beskyttelse, så træet ikke tager skade af solens stråler. Du kan også glæde dig over, at brugen af sioo reducerer forekomsten af alger og skimmel – hvilket der hurtigt kan få en terrasse til at se ærgerlig ud og endda ødelægge den. Du vil også opleve, at der kommer mindre skridrisiko på din terrasse – og det er jo altid godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *