Hvordan tandregulering kan give dig et flottere smil

Hvordan tandregulering kan give dig et flottere smil

En af de første ting, man lægger mærke til ved en anden person, er typisk deres smil. Et flot og velplejet smil kan sige mere end 1000 ord, og det er derfor ikke uden grund, at mange mennesker går med tanken om at få lavet en tandregulering. Tandregulering er ikke bare for børn og unge, det er faktisk også muligt for voksne at få reguleret deres tænder. Måske går du og er generet af skæve fortænder eller underbid. Hvis du gerne vil have reguleret dine tænder, er der flere forskellige behandlinger at vælge imellem, og du bør altid drøfte med din tandlæge, hvilken der er den rette for dig.

Hvordan kan tandregulering give mig et flottere smil?

Mange mennesker går og er utilfredse med deres smil – måske fordi man har skæve eller misfarvede tænder. Derfor kan det være, at du undgår helt at smile med tænderne og det har altså betydning for din livskvalitet. Med en tandregulering kan du få symmetriske og lige tænder, mindre mellemrum eller reguleret tændernes form og farve. Så hvis du gerne vil have et flottere smil, så kan det altså anbefales at overveje regulering af dine tænder – så slipper du for at skulle skjule dine tænder, og du får bedre selvtillid, når du kan møde verden med et flot smil.

Tandregulering for æstetiske og funktionelle årsager

Mange vælger at få reguleret deres tænder af kosmetiske grunde, men det kan også være, at du har nogle funktionelle årsager – for eksempel under- eller overbid, eller uhensigtsmæssig tandstilling, der giver en besværet tyggefunktion og slider på tænderne. Hvis du også har skæve eller overlappende tænder, kan det også være svært at sørge for en god mundhygiejne. Ved at få reguleret dine tænder, kan du få rettet disse funktionelle fejl, så du nemmere kan børste og rense dine tænder og slippe for slid og smerter, fordi dit bid bliver mere lige, og du tygger mere hensigtsmæssigt.

Hvad er invisalign?

Mange tænker nok på metal-togskinner, når de tænker på at få reguleret tænderne. Men i dag findes der faktisk et nærmest usynligt og meget effektivt redskab til tandregulering: Invisalign. Tandretning med invisalign foregår ved, at du får en helt tynd, gennemsigtig plastskinne, du sætter på tænderne. Du skifter denne skinne ca. hver anden uge, og hver skinne har et nyt aftryk, så dine tænder gradvist bliver skubbet hen mod den perfekte tandstilling. På den måde vil dine tænder efterhånden blive rettet op, så du får et smukt og lige smil.

2 thoughts on “Hvordan tandregulering kan give dig et flottere smil

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *